ingyenes
webstatisztika
Szállítási információk : Kamagra Zselé

Szállítási információk

Fizetési Információk

A megrendelt potencia tablettákat a lehető leggyorsabban és legolcsóbban küldjük ki Önnek. Alapesetben a Magyarországi posta, egyedi esetekben futárszolgálatok révén juttatjuk el a megrendelőhöz a küldeményét. Mindkét esetben a szállítási idő 1, vagy maximum 2 nap.

A déli 12 óráig megvásárolt tablettákat még aznap feldolgozzuk, diszkréten becsomagoljuk, és kézbesítjük a megadott címre. Ez után érkezett rendeléseket terheltségünktől függően még aznap, de legkésőbb másnap kerülnek szállításra.

A csomag tartalmát nem tüntetjük fel, nem írunk rá semmit, nem lesz átlátszó és kitapintható, így senki sem tudja, hogy mit tartalmaz. A 100% diszkréció, ami cégünknél alapfeltétel.

Fizetés:

A termékek kifizetése történhet:

Szállítási és Fizetési Információk

1. Utánvétellel – szállítási költség 1500-1800Ft

2. Előreutalással – Ingyenes szállítás 5.000 Ft feletti vásárlás esetén

3. Számlaszámunkra való banki készpénz befizetéssel – Ingyenes szállítás 5.000 Ft feletti rendelés esetén

4. Bankkártyás fizetéssel – Ingyenes szállítás 5.000 Ft feletti rendelés esetén (jelenleg nincs rá lehetőség, de hamarosan bevezetésre kerül)

1. Postai utánvétellel a csomag átvétele előtt a postásnak, vagy a postának kell kiegyenlíteni az utánvételi összeg díját még az előtt, mielőtt átvenné a küldeményét. Ha nincs a megadott címen senki, akkor hagy egy értesítőt a postás, amivel a postahivatalban még 5 napig át tudja venni bármikor a küldeményét a személyi igazolványa bemutatásával.

2. Előre utalással történő kifizetés esetén a szállítási költséget vállalatunk fizeti, így a kiküldés Önnek nem kerül pénzbe. Amikor beérkezett az összeg cégünk számlaszámára (maximum 1nap), akkor aznap kikézbesítjük a megvásárolt potencia tablettákat. Előreutalásos fizetés esetén kérjük, írjon a KAPCSOLAT weblapról egy e-mailt nekünk és mi elküldjük azokat az információkat, amelyek szükségesek a banki átutaláshoz, és a rendelése beazonosításához.

Minden előreutalásos fizetés esetén, ha Ön többször szeretne nálunk vásárolni a jövőben, akkor is minden esetben kérjen számlaszámot!

3. Számlaszámunkra történő banki készpénz befizetés esetén a szállítási költséget cégünk fizeti, így a szállítás Önnek ingyenes. Mivel itt nem kell 1 napot várni az utalási összeg megérkezése miatt, így a pénz azonnal a számlánkra kerül és még aznap ki is küldjük a rendelését! Számlaszámunkra való banki befizetés esetén kérjük, írjon a KAPCSOLAT menüpontban egy levelet nekünk és mi elküldjük azokat az információkat, amelyek szükségesek a befizetéshez, és a rendelése beazonosításához.

Minden számlaszámunkra való banki befizetés esetén, ha Ön többször szeretne nálunk vásárolni a jövőben, akkor is minden esetben kérjen számlaszámot a KAPCSOLAT menüpontban!

4. Bankkártyás fizetéssel Ön a legegyszerűbben, leggyorsabban, és legbiztonságosabban kifizetheti a rendelése összegét. A tranzakció és a fizetés teljes anonimitásban és biztonságban zajlik a bank SSL titkosított szerverén keresztül a legbiztonságosabb https:// -el kapcsolódó honlapján, így harmadik személy, de még mi sem férhetünk hozzá a bankkártyás fizetés esetén megadott adatokhoz. A pénz azonnal jóváírásra kerül a számlánkon, így mi is azonnal fel tudjuk adni csomagját. Természetesen itt is ingyenes a szállítási költség Önnek, ha elérte a megrendelése az 5000Ft-ot!

Átvétel

A megrendelt terméket a következőképpen veheti át:

1. Kikézbesítve a rendelésben megadott címre:

A diszkréten becsomagolt tartalmára nem utaló küldeményt a kézbesítő kiszállítja a rendelésben megadott címen, ahol Ön át tudja ezt venni. Ha senki sincs a megadott címen, akkor hagy egy értesítőt a kézbesítő, amivel be lehet menni a postahivatalba átvenni a csomagot. Amennyiben a rendelését 2-3 munkanapon belül sem kapja meg, akkor kérem, írjon nekünk és adunk Önnek egy küldeményazonosító számot, amivel biztosan át tudja venni a rendelését!

2. Postán maradó küldemény:

A postán maradó rendelések esetében Ön nem adja meg a saját címét, hanem a posta címét kell kitöltenie az űrlapon. Ez esetben beérkezik a postára a küldemény és mindaddig ott várakozik, amíg be nem megy érte a címzett. Mivel nem adja meg a saját címét, így semmilyen értesítőt sem fog tudni hagyni a postás Önnek! A rendelése utáni 2 munkanap múlva kell Önnek bemennie a postahivatalba, ahova kérte és ott tudja átvenni. A kisebb posták, plázák, illetőleg bevásárló központokban működő postahivatalok nem fogadnak postán maradó csomagokat! Kérjük, hogy a konkrét város, illetve település központi főpostájára (mindig az 1-es számú postára) címezzék a megrendelésüket, ha megvalósítható, és így máris kevesebb bonyodalom lehet az átvételnél. Sokszor csak küldeményazonosító számmal találják meg a küldeményt, így ez esetben, ha nem sikerül az átvétele, akkor írjon nekünk a KAPCSOLAT menüpontban.

Amennyiben a rendelését 2-3 munkanapon belül sem kapja meg, akkor kérem, írjon nekünk és adunk Önnek egy küldeményazonosító számot, amivel biztosan át tudja venni a rendelését!

Panasz:

– Nem azt a fajta illetve mennyiségű árut kapta, amit kiválasztott a rendelésekor

Mivel online kereskedésünknek napi több száz rendelést teljesít, így előfordulhat, hogy a csomagoló kollégák valamit elrontanak. Eddig csak egy ilyen panaszt regisztráltunk, így nem valószínű, hogy ez megtörténne, viszont ha mégis, akkor a KAPCSOLAT menüpontban írni kellene egy levelet, amiben ezt összefoglalja nekünk.

– A terméket összetörten vagy kiszakadva kapta meg a borítékból elővéve

Sajnálatos módon a kézbesítés folyamán a nem megfelelően kezelt továbbá szállított csomagok bizony sérüléseknek vannak kitéve. Az ilyen sérült küldeményekre a posta nyújt biztosítékot, gyógyszerkereskedésünk nem fog kártalanítást adni a más szállító cégek által okozott károkért. Eddig erre még egyetlen panasz sem érkezett, mivel kellő gondossággal csomagoljuk be a terméket.

– Nem kapta meg a csomagot időben

Gyógyszerkereskedésünk nagyon odafigyel a gyors szállításra. Amennyiben 2-3 munkanap alatt nem jutott hozzá a csomagjához, abban az esetben mindenképpen jelezze ezt számunkra úgy, hogy a KAPCSOLAT menüponton keresztül egy üzenetet juttat el hozzánk a panaszáról.

Garancia

Gyógyszerforgalmazó cégünk a Nemzetközi Gyógyszer Szövetség minden tanúsítványával rendelkezik, amellett az összes gyógyszerére pénz visszatérítési vagy csere garanciát garantál kedves vásárlóinak. Amennyiben nincs megelégedve árucíkkel, kérem írjon 1 levelet a KAPCSOLAT weboldalon.

 • Közlemény

  A Kamagra Zselé webáruház a legolcsóbb árakon kínálja a Kamagra zselé, Gold, Max, Rágó és Pezsgőtablettát! Megéri nálunk rendelni!

 • 006734
  Users Today : 47
  Users Yesterday : 29
  This Month : 887
  This Year : 6734
  Total Users : 6734
  Views Today : 95
  Total views : 13581

Használata

Ajánlott azoknak a férfiaknak, akik a potencianövelő szerektől a gyors hatást várják. Ez a világon a leggyorsabban felszívódó potencianövelő. Viszont nagyon fontos, hogy a készítményt megfelelően használják, így javasoljuk, hogy olvassák el az alábbi leírást, ami a készítményre vonatkozóan fontos információkat tartalmaznak. Részletek: Kamagra Zselé használata

Hatása

Ezen potencianövelő szer hatása nagyon gyorsan kialakul. Rövid felszívódási ideje miatt, hatóanyaga a Sildenafil Citrát rendkívül hamar a vérbe jut. A véráramlás növekedésével a nitrogén monoxid reakciójával okoz egy erős vérbőséget a gél. A megnövekedtett vérbőségnek köszönhetően a vér beáramlik a pénisz barlangos testeibe, és erekciót okoz, amely sokkal tovább fennáll, mint a potencianövelő használata nélkül. Tovább: Kamagra Zselé hatása

Eladó

Egyenesen a magyar hivatalos honlapon. Hét darabosával van csomagolva egy dobozban. Kizárólag 100 mg hatóanyagút árusítunk, mást nem tartunk. Viszont, vigyázni kell, mert nagyon sok illegálisan működő csalásokra specializált webáruház kínálgatja fél, illetve negyed áron a potencianövelőket, amely veszélyt jelenthet az egészségre is. Cikk: Kamagra Zselé eladó